Entertainment

Suits-geliefde deelt nooit eerder vertoonde foto's Meghan Markle

24 september 2019 16:32 Aangepast: 24 september 2019 16:45
Beeld © USA Network

Deze week wordt na tien jaar de laatste aflevering van de legendarische televisieserie Suits uitgezonden. Negen seizoenen lang hebben we kunnen genieten van alle avonturen van de topadvocaten in New York. Maar nu is het einde in zicht en deelt Suits-acteur Mike Ross nooit eerder vertoonde foto's van de eerste paar jaren.

"Deze foto was van de eerste pasbeurt die ik ooit voor Mike Ross heb gehad"

Patrick Adams (38) laat weten de komende tijd meerdere plaatjes van zijn Suits-avonturen te delen op Instagram. Hij start de reeks met een kiekje van de eerste keer dat hij als Mike Ross gekleed was. "Deze week zal de laatste aflevering van Suits worden uitgezonden en zal de bijna 10 jaar durende reis die we met z'n allen hebben gemaakt eindelijk voorbij zijn", schrijft de acteur. "Het lijkt me dus een goed idee om de komende dagen een aantal foto's van de eerste dagen te plaatsen. Deze foto was van de eerste pasbeurt die ik ooit voor Mike Ross heb gehad."

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Meghan Markle óók slachtoffer van nep-advertenties

Meghan Markle (38) was tot 2018 de grote liefde van Patrick in de serie, tot ze beiden de serie verlieten. Wegens het huwelijk met prins Harry was een terugkeer voor Meghan echter niet meer mogelijk. Patrick keerde in het laatste seizoen wel nog eenmaal terug. Nu het einde nabij is, toont hij tot nog toe onbekende foto's van onder andere de hertogin van Sussex, waarin te zien is hoe de brunette tot rust komt op de set. Op de foto's is te zien hoe de vrouw van Harry uitgeteld op de grond ligt met haar hakken uit. Op een ander beeld zit ze verslagen in een fauteuil. 

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Prins Harry kon op klappen rekenen van Suits-vader Meghan Markle

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore