Entertainment

Expeditie-Fien en Hugo pakken de draad weer op

24 september 2019 11:50 Aangepast: 24 september 2019 11:57
Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Het ging er heftig aan toe in Expeditie Robinson afgelopen zondag. Fien Vermeulen (28) had samen met haar vrouwelijke kampgenoten een behoorlijk listig plannetje bedacht. En die werd uiteindelijk perfect uitgevoerd, tot grote ergernis van Hugo Kennis (33). Maar de twee zijn inmiddels alweer dikke maatjes, melden ze bij Qmusic.

Let op: spoilers.

"Vond ik het een kutstreek? Honderd procent!”

Kijkers kregen geen genoeg van de aanvaring tussen Fien en Hugo. Op social media moest de tv-kok het vergelden tegen de negatieve kritieken van de fans van Expeditie Robinson. En hoewel het erop lijkt dat hij zijn blonde eiland-collega een "kutwijf" noemde nadat 'ie doorhad wat ze had gedaan, klopt daar helemaal niets van volgens Hugo. De twee praatten de problemen uit bij Mattie & Marieke op Qmusic

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oud-deelnemers Expeditie Robinson voorspellen de winnaar

Hugo was te gast bij de show om uitleg te geven over wat er was gebeurd. Maar wat hij niet wist, is dat Fien, nieuwslezeres van de zender, gewoon ook aan de lijn hing om haar verhaal te doen. “Ik moet eerlijk bekennen, en Yvette had van tevoren tegen mij gezegd: ‘Wat er ook gebeurt: een strak gezicht’. En die eerste stem kwam en ik dacht: plan gelukt", legt de blondine uit. "Toen die tweede, die derde en ik dacht: ‘Wat gebeurt hier joh, wat is dit nou?’ Nou, dat was eigenlijk exact het plan. Alleen ging het net even wat beter dan ik had voorzien.”

De twee extra stemmen die Hugo nu kwijt is, waren dus onderdeel van Fiens masterplan. “Absoluut een heel goede streek”, aldus de tv-kok. Eventuele mot tussen de twee lijkt er niet te zijn, maar Hugo grapt wel dat het "goed is dat ze hier niet is." Het tafereel is opgelost. “Het is een supergoeie streek. Ik kan zeggen: ‘Ik haat haar.’ Nee, het is een goede streek. Vond ik het een kutstreek? Honderd procent!” Bovendien onthult hij dat Fien binnenkort te gast is in één van zijn kookshows.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Heftig! Dramatische wending in Expeditie Robinson

Fien doet nog even uit de doeken hoe ze er achteraf naar kijkt. “Weet je wat het is, jongens. Het moet wel gewoon gezegd worden. Op het moment dat je daar zit, het is een spelletje. Volgens mij hebben we hier te maken met één van de grootste fans van de afgelopen twintig jaar. Dus ik dacht: als er iemand is die dit kan begrijpen achteraf, dan ben jij het, Hugo", legt ze uit. De tv-kok is het daar “honderd procent” mee eens. Opgelost!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore