Entertainment

Laatste seizoen Game of Thrones bekroond tijdens Emmys

23 september 2019 05:30 Aangepast: 23 september 2019 07:47
Beeld © ANP

Het laatste seizoen van Game Of Thrones is bekroond met een Emmy. De serie ging er zondagavond in Los Angeles vandoor met de award voor beste dramaserie, een van de meest prominente prijzen van de prestigieuze Emmy's.

Makers van de serie David Benioff en D.B. Weiss bedankten in hun speech "de hardstwerkende crews ter wereld" voor het maken van de show. Ze grapten daarbij dat het een wonder is dat de crewleden van de drakenserie überhaupt nog leven. Ook bedankten ze de cast van de serie die dit voorjaar na acht seizoenen stopte. De acteurs maakten volgens de makers "alles wat we schreven beter."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

HBO bezig met nóg een Game of Thrones-prequel

Een grote groep castleden verzamelden zich na de overwinning op het podium van de awardshow in Los Angeles. Een flink aantal van hen was zondag of de week ervoor bij de Creative Arts Emmy Awards genomineerd voor een prijs. Onder hen Carice van Houten, die afgelopen week naast de Emmy voor beste gastrol in een dramaserie greep.

Game Of Thrones liet met de overwinning Better Call Saul, Bodyguard, Killing Eve, Ozark, Pose, Succession en This Is Us achter zich.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore