Entertainment

The Veronicas-zussen zonder pardon uit vliegtuig uitgezet

22 september 2019 15:43 Aangepast: 22 september 2019 18:45
Beeld © Getty Images

Jessica Origliasso (34) en Lisa Origliasso (34) zijn met stomheid geslagen nadat ze zondag een Australische binnenlandse vlucht moesten verlaten. De zussen die samen The Veronicas vormen, snappen nog steeds niet wat ze nou verkeerd hebben gedaan.

"We kunnen nog steeds niet geloven dat dit is gebeurd"

De tweelingzussen waren klaar voor vertrek toen een stewardess vroeg of Lisa haar koffer in het bagagevak boven haar hoofd wilde omdraaien. Blijkbaar lag het verkeerd. Lisa vroeg vervolgens of de stewardess kon helpen aangezien ze er door haar lengte zelf niet goed bij kon. De stewardess weigerde en zei dat het tegen de regels was voor cabinepersoneel om handbagage aan te raken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Model Winnie Harlow onder vuur om vliegtuig-geklaag

Vlak voordat het vliegtuig moest vertrekken, werd er opeens een gezagvoerder bij gehaald door de stewardess. Hij begon de zangeressen te vertellen over de bedrijfsregels. Toen The Veronicas vroegen om hun namen, werd er beveiliging bij gehaald. Uiteindelijk werden Jessica en Lisa door drie agenten van boord begeleid, zo vertellen de dames op Instagram in een reactie op een post van een medepassagier. Ze laten weten van slag te zijn na de gebeurtenis. "We kunnen nog steeds niet geloven dat dit is gebeurd en dat de vlucht zo werd vertraagd, terwijl wij niet snapten wat er aan de hand was. We zijn in shock."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meghan Markle stapte in haar eentje op het vliegtuig

Op hun eigen Instagram noemen de zussen het incident "heel erg intimiderend en verwarrend". "Het incident escaleerde zonder uitleg van het cabinepersoneel. We hebben meegewerkt aan alle verzoeken van de autoriteiten en zijn van boord gegaan. We gaan juridische stappen ondernemen na dit incident."

Vliegmaatschappij Qantas liet aan Daily Mail Australia weten dat "na het boarden twee passagiers weigerden om de instructies van het personeel op te volgen en van boord zijn gehaald."

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore