Entertainment

Hysterische tv: Roy Donders begint nagelsalon in Expeditie

22 september 2019 16:39 Aangepast: 22 september 2019 18:14
Beeld © Expeditie Robinson / RTL

Vanavond is de vierde aflevering van Expeditie Robinson. En de teaser belooft dat het hilarisch gaat worden. Op de eerste beelden is te zien hoe Roy Donders (28) zijn eigen nagelsalon opent. Tijd voor een manicure van ons Royke!

"Dat ik hier ben is natuurlijk überhaupt al heel wat"

In Kamp Noord hangt er na het winnen van de proef een onbezorgd sfeertje. Daarom vindt Roy het de hoogste tijd voor een beetje ontspanning. En hoe vier je nu beter een overwinning, dan met een paar scherp gevijlde nagels? Ook handig om de concurrentie mee uit te schakelen trouwens...

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

It's official: Roy Donders doet mee aan Expeditie Robinson

Teamgenoot Kim Kötter biedt zich aan als eerste proefpersoon, en daar is de stylist van het Zuiden maar wat blij mee. Sinds zijn grote ontdekking voelt hij zich een stuk meer thuis op het eiland. De Brabander is er namelijk achtergekomen dat je met een stukje koraal heel eenvoudig je nagels een manicure kunt geven. En met de grove stukken kun je volgens de 28-jarige zelfs je nagels vijlen. "Hoe tof is dat", spreekt Roy enthousiast in de camera na zijn grote uitvinding.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Duik nu het bed in met Roy Donders

Hoewel Roy zich steeds meer als een vis in het water voelt - letterlijk - heeft hij het niet altijd even makkelijk. "Normaal gesproken als ik op vakantie ben en ik ga de zee in, dan moet ik niets van dat zeewier hebben", stelt hij zich open tegenover Kim. "En hier pak ik gewoon dat ding van de bodem af en ga ik op mijn gemak blaadjes eraf zitten trekken. Dat ik hier ben is natuurlijk überhaupt al heel iets… En dat ik het volhoud!" 

Toch heeft hij wel zo zijn ups en downs, maar volgens voormalig Miss Nederland doet 'ie het supergoed. "Je bent echt een bikkel", spreekt ze hem toe terwijl Roy lekker verder gaat met haar handen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deelname Expeditie Robinson grote wens Nicolette Kluijver

Expeditie Robinson is vanavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore