Alles over Love Island 2019

Binnenkijken: Love Island-villa is klaar voor het nieuwe seizoen

22 september 2019 14:15 Aangepast: 22 september 2019 14:47
Beeld © Nick van Ormondt

Nog één nachtje slapen en dan gaat de zoektocht naar ware liefde weer van start in Love Island. RTL Boulevard kreeg afgelopen week alvast een kijkje achter de schermen én een rondleiding door de fameuze villa van presentatrice Monica Geuze (24).

Binnenkort zullen meerdere begeerde singles het pand betreden, maar de vlogster mag ons nu alvast een klein voorproefje geven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Monica over haar job bij Love Island: 'Ik wilde het heel graag'

Als oplettende kijker is het je misschien wel opgevallen dat de villa er anders uitziet dan in het eerste seizoen. Het liefdesnestje heeft namelijk een kleine upgrade gehad, zodat het iets 'warmer' oogt, zo vertrouwt Monica ons toe. Daarnaast is het huis nu ook versierd met planten, kussen, kleedjes en zijn de muren geverfd. 

Ook onthult de YouTube-ster aan RTL Boulevard dat er een extra ligbed buiten komt waar de Islanders op kunnen chillen en elkaar beter kunnen leren kennen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Melany in tranen tijdens confrontatie met Matthy

Leuk feitje: het 'biechthok' waar de Islanders hun ei kwijt kunnen, is gewoon een simpele kamer met een camera! Er is wel iemand die met ze praat, maar diegene is niet in het huis. Alle communicatie gaat via een speaker. Dacht jij ook altijd dat er iemand tegenover de deelnemers zat? 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Berichtje! Deze Love Island-singles zijn ready for love

Vanaf maandag gaan de eerste elf singles onder de hete Spaanse zon zes weken lang op zoek naar ware liefde. De kandidaten moeten niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren, maar ook die van het publiek. De kijker bepaalt welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.

Het nieuwe seizoen van Love Island is vanaf maandag elke avond om 20.30 uur exclusief te zien op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore