Entertainment

Hier zijn de eerste beelden van MINDF*CK Caribbean

20 september 2019 15:26 Aangepast: 20 september 2019 15:27
Beeld © AVROTROS

MINDF*CK wordt dit seizoen extra tropisch! Voor deze reeks van MINDF*CK is illusionist Victor Mids op de ABC-eilanden en in Suriname. Hij gebruikt de lokale tradities en cultuur om zich te laten inspireren. Onder tropische temperaturen krijgen toevallige passanten en bekende Nederlanders onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten voorgeschoteld.

"Het verrassingseffect is daardoor extra groot"

"De nieuwe omgeving was niet alleen inspirerend, maar het is ook fijn dat veel mensen mij daar nog niet kennen. Het verrassingseffect is daardoor extra groot. De reacties waren super uitbundig en enthousiast dus dat levert heerlijke televisie op", aldus de presentator.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hans Kazàn in gorillapak MINDF*CK

Naast spannende illusies op een schoolplein in Suriname, bevindt Victor zich ook op de zeebodem en viert hij Koningsdag op Curaçao. Ook komt er weer een enorme rits BN'ers voorbij in het programma. Hij is thuis bij Barry Hay en hij heeft voor Lee Towers een bijzondere verrassing. Aan Stephanie van Eer onthult hij een geheim plan waaraan hij maanden heeft gewerkt. Met Shirma Rouse duikt Victor de Antillaanse keuken in. Verder speelt de illusionist een levensgevaarlijk spel met Fajah Lourens en fietst hij met Humberto Tan een magische route door Paramaribo.

MINDF*CK Caribbean gaat op zaterdag 19 oktober om 20.25 uur van start bij de AVROTROS op NPO 1.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ruim 1,7 miljoen kijkers voor Mindf*ck

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore