Entertainment

Good Luck Charlie-actrice herken je niet meer terug

20 september 2019 15:50
Beeld © Getty Images

Wie kent de hilarische Disneyshow Good Luck Charlie nou niet meer?! Vier seizoenen lang heeft iedereen kunnen gieren van het lachen door de familie Duncan, die zich moest aanpassen na de geboorte van het vierde kind, Charlie. Maar die schattige telg groeit als kool en is nu niet meer zo klein.

De spraakmakende serie volgt een drukbezette familie die na hun vierde kind voor een tweestrijd komt te staan. Enerzijds moeten de ouders hard werken, anderzijds moeten ze een oppas regelen voor hun jongste kindje. Daarom vragen ze aan hun drie kinderen PJ, Teddy en Gabe om dit voor ze op te pakken. Uiteraard hebben deze drie kids ook hun eigen leven, wat zorgt voor de nodige hilariteit. De gebeurtenissen worden door Teddy opgenomen voor een videodagboek die ze uiteindelijk aan haar jongste zusje kan laten zien voor wijze levenslessen. Deze video's eindigen altijd met de tekst "Good luck Charlie!" Bovendien hing iedere aflevering het typerende schoolbord op de koelkastdeur, waar iedere dag weer wat anders opstond.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

De babybuik van Jaimie Vaes is flink gegroeid

De kleine actrice die Charlie speelde, Mia Talerico, deelde eerder deze week een foto van zichzelf. Het dametje is namelijk alweer elf jaar geworden deze week. Haar trotse ouders markeerden de grote mijlpaal met een schattig eerbetoon op Instagram. "HappyBirthday to our sweet girl", schrijven ze naast het heerlijke plaatje met grote ballonnen. "Jij bent het licht van ons leven en we houden zoveel van je", vervolgen de trotse ouders hun bericht. 

Helaas moesten we na drie jaar alweer afscheid nemen van de briljante familie. Op 3 oktober 2014 ging het laatste seizoen in première. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore