Entertainment

Shawn Mendes is er klaar mee: 'Relatie is geen pr-stunt'

20 september 2019 14:28
Beeld © Getty Images

Al maanden doen de geruchten de ronde dat de 'relatie' van Shawn Mendes (21) en Camila Cabello (22) een poppenkast is. De twee lopen sinds de release van hun hitsingle Señorita hand in hand over straat en tongen er zelfs op los op Instagram. Toch blijft de zanger volhouden dat het om echte liefde gaat.

"Het is zeker weten geen publiciteitsstunt" 

Paparazzi volgen Shawn en Camila op de voet sinds de twee publiekelijk behoorlijk veel affectie tonen. Het koppel bracht samen het nummer Señorita uit en wordt sindsdien bijna dagelijks samen gespot. Het stelletje loopt hand in hand en zoent erop los. Maar boze tongen beweren dat het allemaal om een pr-stunt gaat, zodat hun single het beter doet in de hitlijst. Daar is niets van waar, aldus Shawn. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shawn Mendes en Camila Cabello gaan helemaal op in zoenpartij

TMZ heeft een filmpje gemaakt van Shawn toen hij aankwam bij een vliegtuig. Hierbij vroegen ze naar het ongemakkelijke filmpje dat hij plaatste op Instagram, waarop hij heel apart zoent met zijn vriendinnetje. "Dat was voor de grap", zegt hij over het filmpje. Maar wanneer hij geconfronteerd wordt met de vraag of het een neprelatie is, wil hij dat het voor eens en voor altijd duidelijk is: "Het is zeker weten geen publiciteitsstunt." Ondanks deze ontkenning is er ook nog nooit expliciet door één van de twee toegegeven dat ze een relatie hebben. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore