Entertainment

Temptation-Orpheo bedolven onder kritiek na laatste uitzending

20 september 2019 14:46 Aangepast: 20 september 2019 14:58
Beeld © RTL/Videoland

In de laatste aflevering van Temptation Island VIPS krijgen de koppels elkaar voor het eerst weer te zien. Hoewel Orpheo en Liessinde slechts de helft van het seizoen te zien waren, ging het er heftig aan toe bij hun allerlaatste kampvuur. En kijkers kunnen niet geloven wat er allemaal uit Orpheo's mond kwam.

"Ik snap niet dat vrouwen vallen voor dat slappe gelul en gemanipuleer van Orpheo"

Tijdens het laatste Temptation Island VIPS-kampvuur laat Orpheo zich uit over zijn relatie met Liessinde. De krullenbol onthulde al eerder dat haar vriend was vreemdgegaan, maar ze legt aan verleider Guido uit dat het deels haar schuld is. Volgens haar had het namelijk te maken met het feit dat ze pas net aan de relatie begonnen waren. "Toen was ik ook niet de persoon die ik nu ben, want op dat moment was ik qua communicatie heel slecht. Toen vond hij iemand met wie hij wel goed kon kletsen en over de problemen kon praten. En ik denk dat het vanuit daar is verdergegaan", legt Liessinde uit. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Fabrizio biedt Pommeline zijn excuses aan

"Ik ben wel van mening dat als een ander iets fout doet, er wel iets verkeerd zit in de relatie", gaat Liessinde verder. "En dan wil het niet per se aan die persoon liggen, maar kan het ook aan de ander liggen." Haar liefde voor Orpheo is blijkbaar onvoorwaardelijk, ondanks zijn seksuele toespelingen naar de verleidsters met wie hij zijn tijd doorbrengt. En Twitter gaat los over hun relatie. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-ontknoping eindigt met een knaller

Naast de hashtag #FreeLiessinde laten kijkers zich uit over de bizarre uitspraken van Orpheo. "Die kerel is niet goed", vindt er eentje. Een ander heeft een rigoureuzer plan. "Zullen we een crowdfundingactie starten om Liessinde te verlossen van Orpheo?" En deze kijker deelt dezelfde mening: "OMG, ik zou Liessinde wel door elkaar willen schudden. Ik snap niet dat vrouwen vallen voor dat slappe gelul en gemanipuleer van Orpheo. Ik word er echt onpasselijk van." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Channah showt laatste momenten van zwangerschap

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

OMG: Temptation-Yasmin en Damian zoenen erop los

Het heeft er allemaal mee te maken dat Orpheo zijn vriendin "iets gaat vertellen" bij dat laatste kampvuur. "Ik heb jou gezegd: 'Houd rekening met alles. Houd rekening met mannengepraat.' Uiteindelijk gaat het erom dat ik de persoon ben die ik hoor te zijn waardoor ik niet de mist in ga." Het aparte verhaal gaat onbegrijpelijk verder, maar eindigt in een reünie tussen de twee. Het komt erop neer dat Orpheo van mening is dat er andere regels voor hem gelden dan voor zijn vriendin. "Op straat mag je honger krijgen, maar thuis moet je eten." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Sidney en Demi zetten punt achter relatie

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Kijk dan de gloednieuwe aflevering van Temptation Gossip met Pommeline. De blondine doet eindelijk haar verhaal over de breuk met Fabrizio, hoe hij vreemdging met Julia én Maithé en haar nieuwe liefde. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore