Entertainment

Blake Lively geeft waanzinnige reactie op haar knappe man Ryan

20 september 2019 14:20 Aangepast: 20 september 2019 14:24
Beeld © Getty Images

Het was enige tijd doodstil rondom de bloedmooie Blake Lively (32), sinds zij en haar grote liefde een derde kindje verwachten. Maar nu haar Ryan Reynolds (42) een paar beeldige kiekjes van zichzelf op Instagram zet, kan de blondine het niet laten een paar flirterige reacties te plaatsen.

"Wallen onder mijn ogen door twee ondankbare klootzakken die weigerden"

Ryan Reynolds, die onlangs zijn zevende huwelijksverjaardag vierde met zijn liefje, laat zijn fans op social media wegzwijmelen met een nieuwe reeks campagnefoto's. De foto's zijn bedoeld voor zijn eigen ginmerk, Aviation. Maar ondanks zijn enorm knappe looks is de 42-jarige zelf ietwat sceptisch om zijn uiterlijk. "Wallen onder mijn ogen door twee ondankbare klootzakken die weigerden om naar bed te gaan vannacht, ondanks het feit dat ik hen Winnie de Poeh en bijna de helft van The Shining van Stephen King heb voorgelezen", schrijft de knappe vader op zijn gram. 

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Ryan Reynolds en Netflix slaan handen ineen

Blake, die samen met haar man al kinderen James en Inez heeft, is na het zien van deze foto's wel heel blij dat ze voor hem heeft gekozen. "Ik ben erg blij met mijn levenskeuzes op dit moment...", schrijft de hoogzwangere moeder. En zij is niet de enige die daar zo over denkt. Haar zusje, Robyn Lively (47), laat weten dat ze ook trots is op de keuzes van de blondine. "Ik ben OOK erg blij met de levenskeuzes van mijn zus op dit moment." Net als de twee zusjes hebben meer dan 65000 fans door middel van een like laten weten het met hen eens te zijn. 

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Ryan Reynold deelt beschamende foto's van Blake Lively

Dat de moeder van twee - bijna drie - zo'n lieve reactie plaatst op de kiekjes van haar man, is voor velen een grote verrassing. Het koppeltje heeft er normaal namelijk een handje van elkaar te plagen op social media. Zo had Ryan op de verjaardag van zijn vrouw meerdere foto's online gezet waar hij zelf fantastisch op staat, maar de normaal bloedmooie Blake wat minder...

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore