Entertainment

Rihanna toont beelden van haar meest sexy lingerieshow ooit

20 september 2019 11:56
Beeld © Getty Images

Nadat er officieel werd aangekondigd dat de Victoria's Secret Show niet meer werd uitgezonden, braken mannen- en vrouwenharten over de hele wereld. Rihanna (31) is de ultieme redder in nood en gooit er nog een schepje sexy bovenop met haar eigen lingerieshow.

"Ik wilde vrouwen belichten die krachtig zijn"

Savage x Fenty is het lingeriemerk van de zangeres en om de nieuwe collectie te vieren, besloot Rihanna het vast te leggen op film. Amazon Prime mocht de show uitzenden en de beelden zijn nog sexyer dan de fans hadden verwacht. Hoewel het exclusief op de streamingdienst te zien zou zijn, hebben meerdere mensen toch een paar optredens op Twitter gedeeld. En iedereen is onder de indruk. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Grote droom Rihanna spat uiteen

Rihanna opende de catwalk zelf met een heel spannend dansje. De zangeres was zeker niet de enige die indruk maakte. De zusjes Hadid stalen de show met hun loopjes over de runway. Zangeres Halsey was ook uitgenodigd om een nummertje ten gehore te brengen, maar eigenlijk waren alle ogen gericht op de redelijk onbekende Normani. De voormalige Fifth Harmony-zangeres is inmiddels solo en naast het uitbrengen van hits met Sam Smith (Dancing With a Stranger) én Khalid (Love Lies) kan ze ook nog eens een aardig danspasje neerzetten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rihanna gaat Victoria's Secret achterna met eigen lingerieshow

Rihanna prees Normani onlangs in een interview met Elle. "Ik wilde vrouwen belichten die krachtig zijn", vertelt de ontwerpster over haar keuze om de zangeres in de show te stoppen. "En met iemand als Normani weet je dat ze een fantastische danseres is en dans is écht sport." Bovendien test Rihanna haar lingerie door erin te dansen, "maar ik ben bij lange na niet zo goed als Normani. Ik doe wel mijn best." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore