Entertainment

Kim Kardashian breidt imperium uit met geurkaarsen

20 september 2019 11:38
Beeld © Getty Images

Binnenkort zullen alle huizen in Los Angeles ruiken naar Kim Kardashian (38). De realityster heeft onder andere al een parfum- en en make-uplijn, maar gaat van haar merk KKW een heus lifestylemerk maken. Daarom zullen er binnen de kortste keren geurkaarsjes verkrijgbaar zijn.

Kim is aan het vlammen! De multimiljonair heeft grootse plannen om haar imperium nog groter te maken. En de volgende stap in haar masterplan is het uitbrengen van geurkaarsen. Het bedrijf van de realityster, KKW, staat bekend om lekkere parfummetjes en make-up. Dit keer gooit ze het dus over een andere boeg, maar mét de bekende luchtjes van haar eerdere werk. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe ondergoedlijn Kim Kardashian in no-time uitverkocht

De Crystal Gardenia-geur wordt nu dus ook verpakt in kaarsvet. De lichtbron zal verkrijgbaar zijn voor 25 dollar óf in combinatie met het gelijknamige parfum voor 75 dollar. De kaars zal een brandtijd hebben van 45 tot 55 uur. Kims site omschrijft de geur als "wulps, sappig en vrouwelijk" met "een boventoon van waterlelie." Of de kaarsen ook in Nederland beschikbaar zullen zijn, blijft onduidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian onthult schokkende strijd met gezondheid

Het gaat op werkgebied behoorlijk goed met Kim. Toen de parfums voor het eerst gelanceerd werden, maakte ze een slordige 14 miljoen dollar in slechts zes dagen. Datzelfde gold voor haar make-uplijn. Ook haar ondergoedmerk Skims wist een goede indruk te maken en had geen enkele moeite om de volledige voorraad erdoorheen te jassen. Met haar corrigerende lingerie kreeg ze een kleine vier miljoen op haar rekening gestort. Dat Kim binnenkort aankondigt plannen heeft om nóg meer spullen te maken lijkt onvermijdelijk. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore