Entertainment

Monique Westenberg is 'ongelooflijk trots' op kleine André

20 september 2019 09:33
Beeld © Instagram @moniquenoell

Jong geleerd is oud gedaan, moet Monique Westenberg (41) gedacht hebben. De blondine heeft haar zoontje namelijk meegenomen naar Ibiza om een spoedcursus overleven in het water te leren.

"Ik ben zó ongelooflijk trots op onze zoon" 

Op Instagram deelt Monique dat ze afgelopen weken met de kleine André, een vriendje van haar zoontje en haar goede vriendin naar Ibiza is vertrokken. Hier gingen ze heen om "de jongens te leren overleven in het water." Dit deden ze bij een bedrijf, waarbij het niet alleen ging om "leren hoe ze zichzelf drijvende kunnen houden, maar ook leren om te durven, zich over te geven en te vertrouwen op zichzelf en wat er gezegd wordt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes: 'Ik heb Monique nooit bedrogen'

Het was een bijzondere ervaring voor zowel Monique als haar kleine spruit. "Tien dagen lang hebben de jongens iedere dag les gekregen", legt ze uit. "Als toekijkende moeder zijn er momenten geweest dat ik m’n lippen eraf beet en met tranen in m’n ogen mezelf tegen moest houden niet in te grijpen, maar door niets te doen leren ze vertrouwen op zichzelf en dat geeft het beste resultaat. Ik ben zó ongelooflijk trots op onze zoon." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore