Entertainment

Céline Dion tegen Drake: 'Neem geen tattoo van mijn gezicht'

20 september 2019 02:26 Aangepast: 20 september 2019 07:56
Beeld © Getty Images

Drake heeft een aardige collectie tatoeages van bekende mensen op zijn huid, maar als het aan Céline Dion ligt wordt zij niet in die collectie met onder meer Denzel Washington, Aaliyah en The Beatles opgenomen. De Canadese zangeres heeft haar landgenoot gevraagd haar niet op zijn lichaam vast te leggen.

"Alsjeblieft Drake, ik hou heel erg veel van je"

"Alsjeblieft Drake, ik hou heel erg veel van je. Maar mag ik iets zeggen? Doe dat niet!", zei Céline donderdag volgens Rolling Stone op de Canadese radio. "Je mag me liefdesbrieven schrijven. Je kunt handtekeningen sturen voor mijn kinderen. Kom bij ons langs voor een lunch of etentje. We kunnen een drankje doen. We kunnen samen zingen. Wat je maar wil. Ik kan met je moeder praten. Wat je wil, maar niet dat."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Céline Dion mist affectie na overlijden echtgenoot

De zangeres lijkt overigens vooral ijdele redenen te hebben om niet op de huid van de muzikant te eindigen. Ze grapt dat haar echte hoofd al ouder aan het worden is, en dat de tattoo-versie van haar gezicht er ook niet beter uit gaat zien als Drake ouder wordt. "Dus tatoeëer me alsjeblieft niet."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore