Entertainment

Hilarisch: Bram Krikke neemt interview Secret Garden op de hak

19 september 2019 22:02 Aangepast: 19 september 2019 22:05
Beeld © YouTube-kanaal Bram Krikke

In een nieuwe video van Bram Krikke (25) doet hij samen met komiek Henry van Loon (37) het beruchte Secret Garden-interview nog eens dunnetjes over. En dat levert onbetaalbare beelden op!

De video is bijna een een-op-een kopie van het origineel met Laura Pontecorvo en Hoda Faruanghi, van een paar jaar terug. In deze inmiddels bekende video uit 2013, spreekt Laura een aantal invloedrijke fashionvrouwen. De YouTube-reeks werd indertijd veelvuldig bespot vanwege gesprekken die de realityster voerde met haar gasten. Volgens critici waren ze inhoudsloos en gewoonweg slecht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bram Krikke neemt op epische wijze afscheid van Bram In De Buurt

Henry en Bram hebben speciaal voor het YouTube-kanaal van de radio-dj plaatsgenomen in de goed verstopte Secret Garden om even lekker te kletsen over het weer en alle 'projecten' die eraan komen. Het resultaat is om te gieren! 

De kans is groot dat Laura zelf niet kan lachen om het vermakelijke filmpje. Toen radio-dj's Coen en Sander de video afgelopen jaar lieten horen tijdens een interview, liet ze weten hier niet van gediend te zijn. "Mijn interview voor Secret Garden is inderdaad een heel suf interview", reageerde ze toen later in haar vlog. "Het was bloedheet, het was mijn eerste interview ever en ik herhaalde steeds wat zij zei. Het is gewoon een heel suf interview, maar om mij daar zeven jaar later nog op te pakken. Dan denk ik: jeetje man, come on.” 

Check hier het origineel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit wil je zien: Laura Ponticorvo maakt musicaldebuut

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore