Entertainment

Céline Dion mist affectie na overlijden echtgenoot

19 september 2019 13:04 Aangepast: 19 september 2019 13:11
Beeld © Getty Images

René Angélil overleed in 2016 op 73-jarige leeftijd aan keelkanker. Het verdriet is nog altijd zo groot dat Céline Dion (51) het niet ziet zitten om zich weer op de datingmarkt te gooien, meldt ze tijdens een interview met de Today Show.

"Ik doe niet aan daten. Ik ben nog niet klaar om te daten"

Céline geeft toe dat ze het mist om "geknuffeld" te worden. De zanger verloor haar echtgenoot René in 2016 aan keelkanker, maar drie jaar later vindt ze het nog altijd niet nodig om weer te gaan daten. "Ik doe niet aan daten. Ik ben nog niet klaar om te daten", vertelt ze aan de Today Show. "Ik mag van geluk spreken dat er zo veel mensen in mijn omgeving zijn die me aan het lachen maken, maar ik mis wel iemand die me aanraakt." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe single Céline Dion heeft Nederlands tintje

De zangeres mist het gevoel van een relatie. "Ik mis geknuffeld te worden. Ik mis iemand die tegen me zegt: 'Je bent mooi.' Ik mis wat een vriend of echtgenoot voor je kan doen", legt Céline uit. Bovendien denkt ze nog altijd dagelijks aan René. "Voordat ik iets zeg, denk ik aan hem. Zou hij dit doen? Is het te gewaagd? Zou hij dit goedkeuren? Ik geloofde zo sterk in hem en dat doe ik nog steeds." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Team Céline Dion neemt het op voor 'boy toy' Pepe Muñoz

Het stel leerde elkaar kennen toen Céline slechts twaalf jaar oud was. René was destijds 38 en werd uiteindelijk de manager van de startende zangeres. Pas op haar negentiende kregen de twee een relatie. In 1994 stapten ze in het huwelijksbootje en uiteindelijk kregen ze drie zoons samen. René werd in 1999 gediagnostiseerd met keelkanker, maar wist ervan te genezen. Helaas kwam de kanker terug in 2013 en bleek het in 2015 zo erg te zijn dat hij nog maar een paar maanden te leven had. In 2016 overleed René, in datzelfde jaar vierde hij zijn 21ste huwelijksjubileum met Céline. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore