Entertainment

Temptation-Fabrizio biedt Pommeline zijn excuses aan

19 september 2019 10:59 Aangepast: 19 september 2019 11:10
Beeld © RTL/Videoland

Temptation Island VIPS zit er bíjna op, maar het laatste kampvuur is al een feit. Hoewel het er bij de confrontatie nog rooskleurig uitziet voor Pommeline (25) en Fabrizio (27), hebben de twee uiteindelijk hun verloving verbroken. De spierbundel betuigt nu zijn spijt aan zijn ex-vriendin.

"Mijn fouten zijn niet goed te praten, dat weet ik"

Pommeline en Fabrizio hebben hun verloving nieuw leven ingeblazen tijdens hun confrontatie in Temptation Island VIPS, maar later bleek de relatie toch niet levensvatbaar. En dat had vooral te maken met de relaties die de spierbundel er op nahield. Fabrizio bleef namelijk in contact met verleidster Julia en kreeg uiteindelijk een relatie met de Vlaamse Maithé. Het zorgde uiteindelijk voor een breuk tussen de blondine en de tatoeëerder. En daar wil hij nu zijn excuses voor aanbieden. 

"Lieve Pommeline", begint Fabrizio zijn spijtbericht aan zijn ex. "Grappig dat ik met m'n grote mond opeens niet meer weet waar te beginnen. Ook al geloof jij of de rest van Nederland en België het niet meer: het spijt me zo, zo erg. Oprecht. Mijn fouten zijn niet goed te praten, dat weet ik. Maar wat een krop in m'n keel bij het weerzien van dat laatste kampvuur. Hoe gelukkig we waren. Wat een moment."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-ontknoping eindigt met een knaller

Daar blijft het niet bij. Fabrizio houdt de herinneringen in zijn hart. "Ik verdiende je niet, maar dat is wel gebleken. Nog steeds niet. We zijn nu maanden verder. Ik zoek nog steeds m’n weg en jij bent eindelijk weer gelukkig nu. Het doet me goed om die zelfverzekerde lach weer te zien. De oude Pommeline waar ik m'n hart aan verloor straalt weer. Nog even en we nemen voorgoed afscheid." Waar hij precies op doelt met "voorgoed" is onduidelijk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Channah showt laatste momenten van zwangerschap

Fabrizio wil ook zijn dank uitspreken. "Ik besef heel goed welke schade ik heb aangericht maar je staat er nog, sterker dan ooit. En op een dag hoop ik dat je ook weer trots op me kan zijn. Ook al vergeef ik mezelf nooit, doe jij dat wel. Je was en bent nog steeds een engel. Dank je voor het beste in mezelf naar boven te halen. Dank je om in me te geloven wanneer niemand anders dat deed. Dank je voor je oprechte liefde. Dank je voor alles. Ik gun je oprecht het beste en veel geluk in alles wat je doet. Je hebt voor altijd een plek in mijn hart."

Pommeline laat ook een reactie achter onder het bericht. "Het is je vergeven", legt ze uit. "Alleen vergeten is moeilijk, maar ik draag je voor altijd mee in m'n hart! Hoop dat je ooit je geluk terugvindt en je wat moois van je leven maakt. Alles komt goed. Blijf geloven in jezelf, je bent een kanjer." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

OMG: Temptation-Yasmin en Damian zoenen erop los

De spierbundel was ook aanwezig in Temptation Gossip om zijn verhaal te doen over de verbroken relatie. Fabrizio vertelt hierin openhartig over waar het misging met Pommeline, maar ook over zijn relaties daarna met Julia en Maithé. Bovendien doet hij voor het eerst zijn verhaal over zijn zoontje. En als klapper op de vuurpijl: Pommeline is vanaf morgenochtend te zien in de nieuwste aflevering van het programma. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore