Entertainment

André Hazes: 'Ik heb Monique nooit bedrogen'

19 september 2019 08:21 Aangepast: 19 september 2019 08:31
Beeld © ANP

Het zit al maanden te borrelen bij André Hazes (25). De zanger wordt van alle kanten bewonderd, maar krijgt ook allerlei geruchten over zich heen van overspel. Inmiddels heeft hij gereageerd op de speculatie.

"Ik heb tijden mijn mond gehouden omdat het mij weinig interesseert wat er over mij wordt geschreven"

De 25-jarige heeft er genoeg van en doet zijn kant van het verhaal. "Ik heb tijden mijn mond gehouden omdat het mij weinig interesseert wat er over mij wordt geschreven", begint André zijn bericht. "Ik weet dat Monique sterk in haar schoenen staat en als er iets is wat wij altijd zullen hebben is dat vertrouwen in elkaar. Maar het loopt uit de hand."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en zijn Monique kunnen weer lachen

"Mensen worden meegenomen in verhalen door bladen als de Story (die blijkbaar of een tering hekel aan mij heeft of geobsedeerd is door mij), waardoor het leven van die mensen op de kop staan", gaat André verder. "Ik vraag deze bladen eens na te denken aan de consequenties die deze woensdagen, want dan komen de boekjes uit, met zich meebrengen."

Ook vindt hij het vervelend voor zijn kleine mannetje. "Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen. Ik heb Monique nooit bedrogen. Ik ben een amicale gozer, ik sla snel een arm om je heen, ik kan een hand pakken, ik kan close zijn met iemand."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes over relatiestatus: 'We weten het gewoon even niet'

"Maar ik ken mijn grenzen en dat vertrouwen heb ik ook nooit beschaamd van Monique", maakt André duidelijk. "Ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in een Palladium. Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle, ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet en ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy. Doei."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore