Entertainment

Love Island-Melany in tranen tijdens confrontatie met Matthy

19 september 2019 09:23
Beeld © Videoland

Niet voor iedereen was Love Island een sprookje. Terwijl de een naar huis ging als koppel (Kelly en Matthy), bleef de ander alleen en met veel vragen achter (Melany). Tijdens de reünie worden haar emoties haar dan ook te veel.

"Hij heeft me toch een beetje laten zitten"

Na zijn vroegtijdige breuk met Aleksandra bleek Melany de ware te zijn voor de Brabantse Matthy. Echter, toen de Adriana Lima look-a-like de villa moest ruimen, leek ze al snel te zijn verdwenen uit het hart van de dj. Matthy besloot zijn zinnen te zetten op nieuwkomer Kelly, die op haar beurt als een blok voor hem viel. Iets wat bij Melany, thuis in Nederland, in het verkeerde keelschot schoot. Helemaal aangezien ze echt gevoelens voor hem had.

“We hebben wel contact gehad, maar we hebben elkaar niet meer gezien”, vertelt Melany tijdens de speciale reünie-aflevering over haar ex. “Je hebt een hele tijd met elkaar in een villa geleefd en elkaar daarna wel gesproken, maar niet meer gezien”, vertelt ze met de tranen in haar ogen. Ze vindt het dan ook lastig om tussen de Islanders te zitten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Berichtje! Deze Love Island-singles zijn ready for love

Presentatrice Holly besluit dan ook om even alleen te zitten met Melany. “Het was even het moment even hoor. Je komt toch met veel spanning binnen. Je komt zitten en dan meteen die vraag, dat kwam wel even binnen.”

Hoewel Melany na het programma nog wel contact heeft gehad met Matthy, vindt ze hem toch een beetje een playboy. “Hij heeft me toch een beetje laten zitten.” Wel hebben de twee zo'n anderhalf aan de telefoon gesproken om alles uit te praten en is het volgens Matthy nu afgedaan. Ook Melany heeft geen gevoelens meer voor Matthy. “Toch is het raar om hem te zien”, sluit ze het onderwerp af.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Monica Geuze door het dolle heen met Love Island-klus

Een nieuwe liefde heeft ze nog niet, maar ze is er zeker van ooit de ware tegen het lijf te lopen. Benieuwd hoe het met de andere Islanders gesteld is?Love Island: De Reünie is vanaf nu te zien, alleen bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore