Entertainment

Katy Perry stuk volwassener dankzij zoon Orlando Bloom

18 september 2019 21:29 Aangepast: 18 september 2019 22:00
Beeld © ANP

Het leven van Katy Perry (34) is behoorlijk veranderd sinds haar relatie met Orlando Bloom (42). De zangeres is naar eigen zeggen een stuk volwassener geworden, vooral omdat de acteur al een achtjarige zoon heeft uit zijn vorige huwelijk.

"Dat is waarom ik me nog steeds kleed als een kind - om wat contrast te bieden"

Katy is erg gegroeid en is heel dankbaar voor de invloed van Orlando, die in februari op zijn knieën ging. "Hij is de liefste man die ik ooit heb ontmoet", jubelde ze woensdag in de talkshow van Ellen DeGeneres. "Hij motiveert me op spiritueel, emotioneel en fysiek vlak."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katy Perry en Orlando Bloom gaan voor kinderen

Ook haar dagelijkse routine is niet meer hetzelfde. "Ik werd vroeger altijd wakker om iets van 11.00 uur en nu ga ik als een normaal mens naar bed om 22.00 uur en val ik ook gelijk in slaap." Doordat Orlando's zoon Flynn, die hij kreeg met zijn ex-vrouw Miranda Kerr, niet te laat kan komen op school moet de zangeres de wekker wel vroeg zetten. "Het heeft me echt volwassener gemaakt. Ik denk dat dit volwassen worden is. Dat is waarom ik me nog steeds kleed als een kind - om wat contrast te bieden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ariana Grande betaalt sushidiner voor Katy Perry en Orlando Bloom

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore