Entertainment

BNNVARA werkt aan First Dates met BN'ers

18 september 2019 17:37 Aangepast: 18 september 2019 17:59
Beeld © Estera Marysia

BNNVARA werkt aan een speciale aflevering van het programma First Dates met BN'ers. Dat heeft een woordvoerder van de omroep woensdag bevestigd. In First Dates is de kijker getuige van singles die in een restaurant hun eerste afspraakje hebben.

"Misschien zit daar wel de vrouw van je leven tussen"

De speciale show met bekende vrijgezelle Nederlanders moet te zien zijn op 14 februari, Valentijnsdag 2020. Zij gaan in het programma afspreken met onbekende Nederlanders. Meer informatie kan de zegsman nog niet geven.

Ook namen van 'bekende' deelnemers zijn nog niet bekend. De opnames van de BN-editie zouden in december moeten plaatsvinden.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Fan van First Dates? Dan ga je deze datingshow geweldig vinden

Oud-BNNVARA-gezicht Giel Beelen maakte woensdag in zijn ochtendshow op Radio Veronica melding van het project. "Ik heb die gast natuurlijk uitgelachen aan de telefoon", stelde hij. Maar de dj voegde daaraan toe er toch nog over na te gaan denken. Dat leek zijn sidekick Jurgen Latijnhouwers een goed idee: "Je kunt gratis eten, je hebt een leuke avond en je komt weer eens onder de mensen. Misschien zit daar wel de vrouw van je leven tussen."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Attentie: First Dates België zoekt nog kandidaten

De nieuwe reeks met 'gewone' First Dates is vanaf 7 oktober te zien op NPO3. Volgens BNNVARA wordt het een heel leuk en bijzonder seizoen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore