Entertainment

De ironie: Ralph Lauren komt met speciale Friends-collectie

18 september 2019 16:38 Aangepast: 18 september 2019 17:33
Beeld © ANP

Kledingmerk Ralph Lauren is de zoveelste die iets bijzonders doet met het 25-jarig jubileum van sitcom Friends. Het Amerikaanse label komt met een speciale collectie die is geïnspireerd op de populaire tv-serie.

De kledinglijn, die bestaat uit verschillende items om naar kantoor te dragen, is vanaf woensdag verkrijgbaar in meerdere filialen van warenhuisketen Bloomingdale's. Speciaal voor de Ralph Lauren-collectie werden er ook beroemde sets van Friends nagebouwd waar shoppers de jasjes, pantalons en mantelpakjes in stijl kunnen passen en scènes kunnen naspelen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze zangeres steekt Friends-song in nieuw jasje voor jubileum

Dat zowel Ralph Lauren als Bloomingdale's iets doet met het jubileum, is niet zo opmerkelijk. Jennifer Anistons personage Rachel heeft bij allebei gewerkt.

Al weken wordt op verschillende manieren stilgestaan bij de start van Friends op 22 september 1994. Zo bracht LEGO een speciale set uit en vierde ook woonwarenhuis Pottery Barn het jubileum. Ook doken er in de Verenigde Staten verschillende tijdelijke musea op. Het gerucht gaat daarnaast dat alle hoofdrolspelers zondag iets bijzonders gaan doen tijdens de uitreiking van de Emmy Awards.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lisa Kudrow heeft nog nooit een aflevering van Friends gezien

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore