Entertainment

Deze zangeres steekt Friends-song in nieuw jasje voor jubileum

18 september 2019 13:53 Aangepast: 18 september 2019 13:56
Beeld © Warner Brothers

Voor de 25ste verjaardag van Friends heeft de serie besloten om het intronummer nieuw leven in te blazen. The Rembrandts waren verantwoordelijk voor I'll Be There For You, maar nu zal Meghan Trainor (25) het in een nieuw jasje steken.

"Ik kan niet geloven dat ze aan mij dachten om het nummer te coveren"

Friends bestaat alweer (bijna) 25 jaar! De iconische serie viert haar verjaardag op 22 september en om dat extra feestelijk te maken, heeft de show besloten de titelsong nieuw leven in te blazen. I'll Be There For You wordt opnieuw uitgebracht, maar dit keer mogen The Rembrandts niet de vocalen verzorgen. Die grote eer gaat naar niemand minder dan Meghan Trainor, die doorbrak met haar hitsingles All About That Bass en Dear Future Husband

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lisa Kudrow heeft nog nooit een aflevering van Friends gezien

De producent van de serie, Warner Brothers, vroeg Meghan om het te doen. De zangeres is namelijk enorm groot fan van Friends. "Ik heb de serie al meerdere keren gekeken", vertelt ze. "Ik kan niet geloven dat ze aan mij dachten om het nummer te coveren." Bovendien heeft Meghan een indirecte link met de serie. Haar echtgenoot Daryl Sabara (27), die als kind bekend werd door de filmreeks Spy Kids, kreeg een klein gastrolletje in het laatste seizoen van Friends. De cover van Meghan is vanaf 22 september te beluisteren. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore