Entertainment

Teen Mom-Kailyn wil nog meer kinderen krijgen én adopteren

18 september 2019 11:54
Beeld © Instagram @kailynlowry

Na drie kinderen te hebben gekregen bij drie verschillende mannen kan Kailyn Lowry (27) niet wachten om haar kroost uit te breiden. De Teen Mom-ster geeft aan nóg meer kinderen te willen, of ze die nou op natuurlijke wijze krijgt of dat ze er een aantal adopteert.

"Ik heb al drie kinderen gekregen en ik zie het helemaal voor me dat ik pleegkinderen in huis neem"

Kailyn ziet het al helemaal voor zich: een voetbalteam aan kids om zich heen. "Ik denk gewoon dat ik nog meer kinderen wil", geeft de reality-ster toe in haar podcast Coffee Convos. "Maar of ik ze zelf baar of niet, dat maakt me niet zoveel uit. Ik heb al drie kinderen gekregen en ik zie het helemaal voor me dat ik pleegkinderen in huis neem, zodat ze bij elkaar kunnen blijven. En uiteindelijk zou ik ze dan kunnen adopteren." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans zijn woest: Teen Mom-Farrah maakt pijnlijke fout in video

De Teen Mom-ster heeft het helemaal uitgedacht. "Dan hoef ik niet meer zwanger te worden en mijn lichaam zo toe te takelen", verklaart Kailyn. "Ik weet niet of mijn beeld hiervan correct is, dus als iemand het beter weet: stuur me een berichtje en laat weten hoe het zit. Ik kan me zo voorstellen dat het moeilijker is voor oudere kindjes om een huis te vinden dan voor baby's."

Hoewel Kailyn al enthousiast is, weet ze niet hoe het in zijn werk zou gaan. "Ik zou niet eens weten hoe je hier aan begint. Hoe word je een pleegouder?" Eén ding is duidelijk: de Teen Mom-ster is verzot op kinderen. Ze zou zelfs een draagmoeder willen worden. "Ik heb daar zeker over nagedacht", legt ze uit. "Maar wederom: hoe begin je daaraan? (...) Ik denk dat ik best draagmoeder kan zijn. Maar eerst wil ik mijn eigen familie uitbreiden." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Man Teen Mom-Jenelle bekent nu wel doodschieten hond

Uiteraard zijn er ook dagen waarop Kailyn het gevoel heeft dat haar familie nu wel compleet is. "Ik ben heel gelukkig met mijn leven en ik hou van mijn drie kinderen, maar ik weet gewoon nog niet of ik klaar ben", vertelt ze. "Soms roep ik opeens dat ik geen kinderen meer wil. 'Ik ga geen enkele luier meer verschonen.' Maar aan de andere kant: hoe weet je wanneer je gezin compleet is?" 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore