Entertainment

Amerika klaar voor tweede seizoen The Masked Singer

17 september 2019 16:49
Beeld © Getty Images

In Nederland verschijnt The Masked Singer, een zangprogramma waarin bekende Nederlanders anoniem optreden, op 27 september op de kijkbuis. In Amerika maken ze zich al op voor het tweede seizoen van de show, omdat de eerste editie een daverend succes was.

Het eerste seizoen was een daverend succes, mede door de grote namen die zich hadden verstopt in de mooie over the top verkleedpakken. Zo deden onder anderen La Toya Jackson, Gladys Knight, Tori Spelling en Donny Osmond mee. Er is nu een trailer van het tweede seizoen verschenen en dat belooft weer veel goeds. Vooral de kostuums maken weer grote indruk. Ditmaal kunnen de Amerikanen bijvoorbeeld raden wie 'de flamingo', 'het luipaard' en 'het ei' zijn.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Eerste beelden The Masked Singer overtreffen alles

In de Verenigde Staten zitten onder anderen Robin Thicke en Nicole Sherzinger in de jury. Bij ons in Nederland nemen Gerard Joling, Loretta Schrijver, Carlo Boszhard en Buddy Vedder die rol op zich, terwijl Ruben Nicolai als presentator de show aan elkaar zal praten. Ook van de Nederlandse versie zijn de eerste beelden al verschenen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Loretta Schrijver en Buddy Vedder in panel The Masked Singer

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore