Entertainment

Doutzen Kroes geeft kijkje in haar leven in nieuwe vlog

17 september 2019 15:31 Aangepast: 17 september 2019 15:36
Beeld © Getty Images

Het leven van Doutzen Kroes (34) bestaat uit veel glamour, haar kinderen en haar man. Het model heeft besloten al haar dagelijkse activiteiten vast te leggen voor haar nieuwe YouTube-kanaal.

"De reden dat ik ben begonnen te filmen, is omdat ik een visueel dagboek nodig had"

Voor Doutzen is niets te gek als het aankomt op haar nieuwe vlog op YouTube. Het model deelt allerlei beelden van achter de schermen en gunt haar volgers een bijzonder kijkje in haar leven. Ze toont haar kindjes, Phyllon (8) en Myllena Mae (5), die normaal gesproken niet vaak voor de camera verschijnen. Daarnaast is haar drukke bestaan als model te zien in de vlog. Ook manlief Sunnery James (40) heeft een glansrol te pakken in de serie. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oh la la! Doutzen Kroes poseert naakt op Instagram

"Ik duik in een kwetsbaar deel van mijn leven, mijn gezinsleven en de glamoureuze kant ervan", vertelt het model. "De reden dat ik ben begonnen te filmen, is omdat ik een visueel dagboek nodig had." Elke woensdag zal Doutzen een nieuwe vlog online knallen, waarin ieder aspect van haar drukke bestaan naar voren zal komen. Het eerste filmpje is slechts een voorproefje én een oproep aan haar fans om zich te abonneren op haar kanaal. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore