Entertainment

Gebleekte baard choqueert fans Noah Centineo

17 september 2019 15:08
Beeld © Netflix

Platinum-blond is een tijdje best wel hip geweest onder de Hollywood-mannen. Justin Bieber (25) zette de trend écht op de kaart toen hij zijn lokken liet blonderen. Maar niemand is fan van wat Noah Centineo (23) nu doet. De acteur heeft namelijk zijn baard gebleekt.

"Ik ben oprecht aan het huilen. Ik overweeg serieus mijn fan-account op te zeggen"

Een nieuw fris uiterlijk kan een celeb tot grote hoogte tillen, maar voor Noah geldt dat zeker weten niet. Zijn vroegere look deed meisjesharten over de hele wereld smelten, vooral door zijn rollen in diverse Netflix-romcoms. Inmiddels besluiten veel van die dames dat het genoeg is geweest, omdat ze maar niet kunnen geloven wat hij nu met zijn uiterlijk heeft gedaan. De To All The Boys I've Loved Before-acteur krijgt bakken met kritiek over zich heen, omdat hij zijn bruine (ongeremde) baard heeft laten omtoveren tot blonde gezichtsbeharing. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yes! Swiped met Noah Centineo binnenkort op Netflix

Het is zelfs zo erg gesteld dat fans misschien wel geen fan meer willen zijn van Noah, laten ze weten op Twitter. "Ik ben oprecht aan het huilen. Ik overweeg serieus mijn fan-account op te zeggen", was een van de tweets. "Ik dacht eventjes dat sommige mannen te vertrouwen waren, maar Joe Keery heeft een bloempotkapsel en Noah Centineo heeft zijn baard gebleekt. Laat maar", vond een ander. Anderen omschrijven hun gevoel met: "Ik ben bang." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zien we Noah Centineo binnenkort terug in deze film?

Gelukkig kunnen fans nog altijd naar Noahs Instagram-account kijken, waarop oude kiekjes van de acteur staan die niet huiveringwekkend zijn. 

View this post on Instagram

. . \__/

A post shared by Noah (@ncentineo) on

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore