Entertainment

Amanda Balk zet wederom punt achter relatie Stavros T.

17 september 2019 12:03 Aangepast: 17 september 2019 12:21
Amanda Tsatsos-Balk en haar partner Stavros T. Beeld © Instagram

Het is wéér over en uit tussen Amanda Balk (31) en haar Stavros T. Tenminste, daar lijkt op in haar nieuwste Instagram-kiekje. Het is al de tweede keer dit jaar dat het stel heeft besloten niet meer te zien. Amanda, die voorheen vierentwintig uur per dag te volgen was in De Gouden Kooi, wil nu graag privacy.

"Sinds mijn negentiende sta ik in de schijnwerpers en ligt mijn liefdesleven altijd onder de aandacht"

"Sinds mijn negentiende sta ik in de schijnwerpers en ligt mijn liefdesleven altijd onder de aandacht", legt Amanda uit. "Er wordt van alles over me geschreven, gespeculeerd en er ligt zelfs paparazzi voor de school van mijn dochter mij op te wachten. Ik schrik van die invasie van mijn privacy en kies er daarom voor mijn eigen krant te spelen. Als er iets geschreven wordt over mijn liefdesleven. Dan vanuit mij. In mijn woorden. Op mijn manier. De waarheid."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amanda Balk terug bij haar ex Stavros na witwasschandaal

Daar laat de reality-ster het niet bij. "Mijn man, waar ik mee getrouwd was, heeft een misstap begaan, één die ik dacht niet te kunnen vergeven. Omdat ik niet zomaar met iemand trouw, wilde ik hem als persoon en onze liefde nog een kans geven. Ik laat weinig mensen binnen, maar de mensen die ik binnen laat ga ik voor door het vuur. Daarom heb ik ook voor deze liefde keihard gestreden, maar die battle heb ik toch helaas verloren. Nu is het tijd voor familie, vrienden, rust en verwerking." 

Vorig jaar mei trouwde Amanda met haar Griekse God op het eiland Mykonos. Het begon als een sprookje, maar eindigde al snel als een Griekse tragedie toen Stavros in oktober werd opgepakt voor het telen van wiet en het witwassen van geld. Amanda was in shock, ze wist van niks. "Dit nieuws heeft mij, net zoals iedereen, volledig overvallen", legde ze toen aan RTL Boulevard uit. "Ik ben geschokt en verdrietig, en heb geen idee wat er allemaal aan de hand is. Ik focus mij voorlopig op het welzijn van de kinderen, dat is het belangrijkste. En voor de rest is het afwachten wat er komen gaat."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Man van Amanda Balk weer op vrije voeten

In januari maakte de voormalig De Gouden Kooi-bewoonster duidelijk dat ze een punt zette achter haar huwelijk. "Het vertrouwen is kapot en valt helaas niet te repareren", zo schreef zij op haar Instagram. Vanaf dat moment nam zij ook haar meisjesnaam weer aan. "Ik ga in alle rust dit verwerken en gelukkig blijf ik elke dag geluk kennen, omdat ik de leukste dochter van de wereld heb. Ik was allang de moeder van Vegas voordat ik de vrouw van Stavros werd. Haar welzijn is voor mij het allerbelangrijkst."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Man Amanda Balk blijft langer vastzitten

De realityster plaatste in juli van dit jaar weer een foto van hen samen met de tekst: "Mensen die bij elkaar horen, vinden altijd weer hun weg terug naar elkaar." Amanda liet destijds weten dat het hartstikke goed met haar ging en "met mijn dochter nog veel beter, dat is het belangrijkste."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore