Entertainment

The Pussycat Dolls maken een comeback

17 september 2019 11:55 Aangepast: 03 oktober 2019 11:36
Beeld © ANP

The Pussycat Dolls maken tien jaar na het uit elkaar gaan van de groep een comeback, dat meldt The Sun. Volgens de krant gaat de meidengroep opnieuw op tournee én komt er nieuwe muziek.

"Nicole kreeg een aanbod van enkele miljoenen om de groep weer bij elkaar te brengen"

De krant heeft uit bronnen vernomen dat Nicole Scherzinger zoveel geld aangeboden kreeg, dat ze het gewoonweg niet kon weigeren. "Nicole kreeg een aanbod van enkele miljoenen om de groep weer bij elkaar te brengen en kreeg een ruim voorschot. Het was gewoon onmogelijk om af te slaan." De frontvrouw heeft daarom haar oude Pussycat Dolls-collega's weer opgetrommeld. Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Carmit Bachar en Jessica Sutta werken allemaal mee aan de reünie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pussycat Dolls pissig op Nicole Scherzinger

Volgens The Sun zal de band hun wereldtournou binnenkort aankondigen. In 2020 moet het dan echt gaan gebeuren. "De tour wordt enorm en ze zullen alle grote hits spelen. Maar er wordt momenteel ook gepraat over nieuwe muziek", laat een insider weten. "Ze zijn pas net begonnen met alle plannen, maar sommigen, waaronder Nicole, hebben gezegd dat ze nieuwe muziek willen maken."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore