Entertainment

Beyoncé pronkt met haar kindjes in nieuwe docu

17 september 2019 11:47
Beeld © Getty Images

Beyoncé (38) en Jay-Z (49) zijn niet bang voor de spotlights, maar hun kroost zien we zelden in de publiciteit. Dochter Blue Ivy (7) en tweeling Sir en Rumi (2) hebben nu een glansrol in de documentaire Making the Gift.

"Ik heb het geluk gehad dat ik mijn eigen ervaringen kan herbeleven met mijn gezin"

Beyoncé noemde haar nieuwe documentaire Making the Gift zelf een liefdesbrief aan Afrika, al lijkt het voornamelijk een ode te zijn aan haar gezin en nieuwe album The Gift. In de documentaire is te zien hoe ze samen met manlief Jay-Z en kindjes Blue Ivy, Sir en Rumi naar verschillende landen in Afrika gaat voor inspiratie. "Het is altijd een emotionele ervaring voor me om naar dit continent af te reizen", verklaart de zangeres. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beyoncé komt met special over haar The Lion King album

"Het voelt alsof ik hierdoor een connectie maak met mijn voorouders en daardoor vrede vind in mezelf", gaat Beyoncé verder in de docu. "Ik heb het geluk gehad dat ik mijn eigen ervaringen kan herbeleven met mijn gezin." Het tripje levert behoorlijk schattige beelden op van het gezinnetje. Bovendien is nu voor het eerst te zien dat de jonge tweeling inmiddels praten en lopen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beyoncé krijgt vervroegde verjaardagstaart

De zevenjarige Blue heeft een glansrol op zowel het album als in de documentaire. De dochter van Beyoncé is namelijk te horen op het nummer Brown Skin Girl en in de docu is te zien hoe dat allemaal in zijn werk ging. De boodschap achter het nummer is volgens Beyoncé "de reden dat ik muziek maak." De zangeres is zelf te horen als Nala in The Lion King, waarvoor ze het album The Gift heeft gemaakt. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore