Entertainment

Hoe is het nu met? Love Island komt met reünie-aflevering

16 september 2019 22:29 Aangepast: 16 september 2019 22:33
Beeld © Arnout Bracke

Zijn Denzel en Aleksandra nog altijd hoteldebotel op elkaar? En hoe is het afgelopen met de beef tussen Matthy en Melany? Binnenkort komen we alles te weten over de eerste generatie Islanders. Videoland komt namelijk met een speciale reünie-aflevering om het nieuwe seizoen af te trappen.

De villa is er klaar voor, Monica is er klaar voor en de Islanders zijn er nu ook klaar voor! Op maandag 23 september start de dagelijkse, en exclusieve, Videoland-versie van Love Island. Een wereldprimeur, want het is de allereerste versie van Love Island die enkel online te zien is!

In het programma stappen elf begeerlijke singles de villa binnen en gaan onder de hete Spaanse zon zes weken lang op zoek naar ware liefde. Maar die reis verloopt niet altijd even soepel... De singles moeten namelijk niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren, maar ook die van het publiek. De kijkers bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland. Welke deelnemers vinden de liefde, vormen het sterkste koppel én weten de kijkers voor zich winnen?

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Berichtje! Deze Love Island-singles zijn ready for love

Het afgelopen seizoen was een denderend succes en tussen alle haat, afwijzing en jaloezie ontstonden echte koppeltjes. Hoe het nu met ze gaat? Je ziet het vanaf donderdag 19 september in Love Island: De Reünie, alleen bij Videoland. 

RTL Bouelvard sprak de kandidaten afgelopen seizoen in Love Check-up.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Monica Geuze showt eerste beelden Love Island-villa

Het nieuwe seizoen met Monica Geuze start maandag 23 september bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore