Entertainment

Nikkie de Jager in de clinch met songfestival-Cornald

16 september 2019 14:20 Aangepast: 16 september 2019 14:46
Presentatrice Nikkie de Jager Beeld © ANP

Beautyvlogger en visagi-ster Nikkie de Jager (25) heeft het op Twitter aan de stok gekregen met songfestivalfanaat Cornald Maas (57). Na een tweet waarin Nikkie haar droom uitsprak om een rol te vervullen tijdens het songfestival in Rotterdam volgend jaar, reageerde Cornald daar negatief op. En daar is de beautyvlogger niet van gediend.

"Ik dacht dat het Songfestival voor iedereen was"

Als Nikkie de Jager vertelt over haar tv-ambities is ze duidelijk. "Ik heb eigenlijk maar één doel en dat is iets voor het songfestival doen. Het lijkt me fantastisch om rond te dartelen in de greenroom, terwijl Jan Smit en Eva Jinek op het podium staan - want ik denk dat zij het gaan presenteren."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Wow! Zo veel verdient NikkieTutorials per post op Instagram

Daar is Cornald Maas niet van gecharmeerd. "En daar heb je d'r weer een", tweet Cornald in reactie op Nikkies televisiedroom. Het is algemeen bekend dat Cornald Maas niet gecharmeerd is van mensen die 'ineens' het Songfestival willen presenteren. Eerder had hij al commentaar op mensen als Emma Wortelboer en Anna Nooshin, die hun wensen ook niet onder stoelen of banken schoven.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Duncan Laurence staat nogmaals stil bij songfestival-succes

Dat schiet bij Nikkie in het verkeerde keelgat. Ze reageert dan ook op Cornald. "Je bedoelt daar heb je weer een fan? Als je teruggaat naar m'n allereerste video ooit, in 2008, en goed luistert hoor je songfestival liedjes. Het argument dat ik er niks mee heb, heb je fout hier! Al sinds kind fan. Ik dacht dat het songfestival voor iedereen was, toch?" Daarmee refereert Nikkie aan de opmerking van Cornald, waarin hij aangaf dat iedereen van het songfestival moet kunnen genieten.

Ondertussen verklaart Cornald dat hij het allemaal niet zo kwaad bedoelt. "Nee hoor, ik bedoel: daar heb je weer een (mogelijke) presentator cq iemand die zich als zodanig aanbiedt. Dat je er niks mee zou hebben heb ik niet beweerd, dat maken anderen ervan", aldus Cornald via Twitter.

Nikkie ontvangt veel bijval van de lezers op Twitter. "Nikkie is al jaren fan van het songfestival", reageert iemand. Een ander: "Ze is een ster in het buitenland die het heel goed zou doen." Ondertussen krijgt Cornald juist kritiek op zijn digitale optreden. "Dit was onnodig en dat weet je zelf ook", aldus één van de critici.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore