Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Entertainment

Netflix komt met maar liefst vijf nieuwe horrorfilms en -series

15 september 2019 18:55 Aangepast: 16 september 2019 08:44
Beeld © Netflix

Dat Netflix-abonnees fan zijn van het horrorgenre was al wel duidelijk. De spannende series en films van de streamingdienst doen het enorm goed en daarom is het niet zo gek dat Netflix investeert in nóg meer grimmige content.

Netflix teaset de nieuwe films en series alvast een héél klein beetje met een korte trailer. Hierin zijn beelden te zien van alle nieuwe releases die eraan zitten te komen. 

Op 27 september komt Netflix met In The Shadow of the Moon, waarin de politie op de voorgrond treedt. De show volgt het aftakelende leven van een rechercheur, die geobsedeerd raakt door een mysterieuze seriemoordenares. Het blijft lastig voor hem om haar op te sporen, omdat ze zó onvoorspelbaar is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuw op Netflix: Verkrachting en ongeloof in Unbelievable

Netflix volgt die show snel op met een andere. Op 4 oktober komt de streamingdienst met In the Tall Grass. Het gaat om een Stephen King-verfilming, die ook verantwoordelijk is voor de verhalen van IT: Chapter Two en dergelijke. Broer Cal en zus Becky maken een reisje door het Amerikaanse platteland, maar neemt een verschrikkelijke wending wanneer ze een noodkreet uit het gras horen komen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze bizarre horrorserie is vanaf nu te zien bij Netflix

Fractured zal vanaf 11 oktober je beeldscherm terroriseren. Acteur Sam Worthington verliest zijn vrouw en gewonde dochter op de eerste hulp. Het enige wat hij zich kan bedenken is om een zoektocht te starten en het ziekenhuis te verdenken van hun verdwijning. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Millie Bobby Brown nu ook áchter de camera voor Netflix

18 oktober zal Eli je de stuipen op het lijf gaan jagen. Een zieke elfjarige jongen wordt in een geïsoleerde kliniek gestopt, omdat hij een zware therapie ondergaat. En dat gaat, natuurlijk, helemaal mis. De film is nu al in de running om de engste film van 2019 te zijn. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Voor in de agenda: op déze datum start Riverdale bij Netflix

En de laatste in de reeks horrorfilms is Rattlesnake, die op 25 oktober uitgebracht wordt. Hierin volgen we een alleenstaande moeder wiens dochter wordt gered van een dodelijke slangenbeet door een mysterieuze vreemdeling. Om haar dank te betuigen, moet ze een verschrikkelijke tegenprestatie doen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore