Entertainment

Temptation-Channah showt laatste momenten van zwangerschap

15 september 2019 16:51 Aangepast: 15 september 2019 17:10
Beeld © Videoland/RTL

De baby van Channah en Quentin zal binnenkort zijn eerste momenten op de wereld meemaken, maar tot die tijd zullen de Temptation Island VIPS-deelnemers moeten aftellen. Om de komst alvast een beetje te vieren, deelt Channah prachtige foto's van haarzelf en haar volle babybuik.

"Kan niet wachten op de kleine baby boy!"

Hoewel het voor veel ophef leverde tijdens dit seizoen van Temptation Island VIPS én een relatiebreuk, kunnen Channah en Quentin niet wachten om hun zoontje in hun armen te sluiten. De reality-ster deelt dan ook een paar laatste kiekjes van haar zwangerschap. "Nog maar 8 daagjes, dan ben ik uitgerekend! Kan niet wachten op de kleine baby boy!", schrijft Channah erbij. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

OMG: Temptation-Yasmin en Damian zoenen erop los

Bovendien kan Channah rekenen op steun van haar Temptation Island VIPS-maatjes. "Wauw", reageert Pommeline onder het kiekje. Ook de ex van de blondine is er voor de krullenbol. Fabrizio liket dan ook de foto van Channah. Het is nog even wachten tot de baby er zal zijn, maar het koppel heeft al onthuld dat het een jongetje is en dat de eerste letter van de naam een T is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Rosanna ondergaat nose job

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Bekijk dan de nieuwste aflevering van Temptation Gossip met Fabrizio! De spierbundel vertelt openhartig over zijn verbroken verloving met Pommeline, maar ook over zijn zoontje en overspel met verleidster Julia. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore