Entertainment

Demi Moore verwachtte dochtertje met ex-man Ashton Kutcher

14 september 2019 17:05 Aangepast: 14 september 2019 17:54
Beeld © Getty Images

Demi Moore en haar toenmalige echtgenoot Ashton Kutcher waren in verwachting van een dochtertje, zo vertelt ze in haar nieuwe biografie Inside Out. Helaas mocht het niet zo zijn en beviel de actrice na zes maanden zwangerschap van een doodgeboren kindje. Dit vertelt Demi in een interview met The New York Times.

In haar nieuwe biografie Inside Out vertelt Demi zelfs de naam van haar ongeboren dochtertje: Chaplin Ray. Ondanks het enorme verdriet besloot het stel toch weer te proberen en gaf IVF een kans. Ook dat wilde niet lukken voor de twee. Het zorgde er uiteindelijk zelfs voor dat Demi weer verslaafd raakte aan alcohol én pijnstillers. De actrice had in de jaren 80 al eens in een afkickkliniek gezeten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi Moore pronkt naakt op cover Harpers Bazaar

Ondanks een ogenschijnlijk sprookjeshuwelijk in 2005 gingen Ashton en Demi ieder hun eigen weg in 2011. De That 70's Show-acteur bleek namelijk te zijn vreemdgegaan. Het was een neerwaarste spiraal voor de actrice, die kort daarna een beroerte kreeg tijdens het uitgaan. Ze had geblowd en lachgas gebruikt. Het zorgde voor een gebroken relatie met haar dochters en ze besloot weer af te kicken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Verdachte moord op date Ashton Kutcher schuldig bevonden

In 2011 barstte de bom en besloten Demi en Ashton te scheiden. Inmiddels is de acteur gelukkig getrouwd met zijn That 70's Show-collega Mila Kunis en hebben ze twee kinderen. De actrice is niet hertrouwd. Voor Ashton was Demi getrouwd met Bruce Willis, met wie ze dochters Rumer, Scout en Tallulah kreeg.  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore