Entertainment

Kylie Jenner doet boekje open over seksleven in nieuwe Playboy

14 september 2019 15:42 Aangepast: 14 september 2019 15:57
Beeld © Getty Images

Dat de Kardashians en Jenners niet vies zijn van een vunzig gesprekje hier en daar was al wel duidelijk. Maar nu doet ook de jongste van de familie een boekje open over haar seksleven. Kylie Jenner (22) vertelt er alles over in haar interview met Playboy.

"Je kunt je sexy gedragen en alsnog een ontzettend goede moeder zijn"

Kylie mag dan de jongste telg van de Kardashian-Jenner-familie zijn, maar met 22 jaar vindt ze het nodig om haar seksleven publiekelijk te bespreken in de nieuwe Playboy. Voor het interview werd de reality-ster ondervraagd door haar rappende vriend Travis Scott (28). "Veel mensen beweren dat het krijgen van een kind je seksleven negatief beïnvloedt, maar bij ons is het juist andersom", meent de rapper. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner werd overgehaald voor Playboy door vriend

"Ja, ik denk dat wij het bewijs zijn dat dat niet klopt", zou Kylie lachend hebben gereageerd. En de brunette geeft haar vriend alle credit hiervoor. "Jij herinnert me dat moeder zijn en seksualiteit naast elkaar kunnen bestaan en dat als je je seksualiteit omarmt, je niet gelijk een slechte moeder bent. Je kunt je sexy gedragen en alsnog een ontzettend goede moeder zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Kylie Jenner heeft alleen maar oog voor haar vader

De twee prijzen elkaar de hemel in tijdens het interview. "We denken precies hetzelfde en hebben dezelfde doelen en passies in het leven", aldus Kylie. "Los van het feit dat we een goede chemie hebben, kunnen we ook écht lachen samen. Je bent mijn beste vriend. Ondanks de ups en downs komen we er samen doorheen en zijn we nu veel sterker als stel." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore