Ga naar de inhoud
Entertainment

Thomas Cammaert gooide handdoek bijna in de ring bij dansshow

Beeld © ANP

De BN’ers die dit seizoen meedoen aan Dance Dance Dance moesten daarvoor behoorlijk aan de bak. De lat ligt zo hoog dat sommigen bijna de handdoek wierpen. "Ik moest op een gegeven moment gewoon huilen", zegt Thomas Cammaert over de voorbereidingen.

"Mijn lijf was op, mentaal was ik op. Ik dacht: het gaat mij nooit lukken"

"Ik trok het niet meer, ik kon het niet", zegt de acteur, die een koppel vormt met actrice Susan Visser, voor de camera van het ANP. "Mijn lijf was op, mentaal was ik op. Ik dacht: het gaat mij nooit lukken. Toen dacht ik wel: waar ben ik aan begonnen jongens, ik had ook gewoon op het terras kunnen zitten."

Dan
Lees ook:
Dan Karaty weg bij Dance Dance Dance

Ook de dames van OG3NE zaten er af en toe flink doorheen. "Je hebt super veel spierpijn en alles wat je moet doen gaat soms door merg en been", aldus Shelley.

Volgens haar zus Lisa wisten de drie als ‘diehard-fans’ wel waar ze aan begonnen. "We hebben alle afleveringen van alle seizoenen gezien. We zagen mensen die een mental breakdown hadden, moesten huilen en niet meer verder wilden. Maar daar hebben we ons op voorbereid. Je weet dat het kan gebeuren, dan kan het alleen nog maar meevallen."

Ook
Lees ook:
Ook Susan Visser in Dance Dance Dance

Sharon Doorson, die de dansschoenen aantrekt samen met Géza Weisz, is juist blij met alle fysieke inspanningen. "Ik ben wel echt fit geworden", zegt de zangeres, die vorig jaar voor het eerst moeder werd. "Ik heb net een kleine. Ik vond het dus wel heel spannend om mee te doen omdat ik nog niet helemaal in shape was en nog niet helemaal in conditie. Maar Dance Dance Dance heeft mij wel geholpen."

Het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance begint op 27 september, voor het eerst bij SBS6. De eerste vier seizoenen van het dansprogramma met BN’ers werden uitgezonden door RTL.