Ga naar de inhoud
Entertainment

Jessie Jazz neemt geen blad voor de mond over Robinson

Beeld © Olivier Thijssen

In een podcast van Monica Geuze klapt Jessie Jazz Vuijk (24) flink uit de school over Expeditie Robinson. "Ik weet niet of ik dit mag zeggen", aldus het model.

"Ik dacht dat ik naar huis moest, maar toen kwam er iemand van productie"

Nu alweer het 20ste seizoen van Expeditie Robinson op de buis is, denkt de YouTuber samen met Monica Geuze met weemoed terug aan haar tijd op het eiland. Haar deelname aan het programma betekende namelijk ook haar grote doorbraak. "Dat was voor mij een stap in mijn carrière, omdat het grote publiek mij leerde kennen", onthult de voormalig Miss Nederland.

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels stapelverliefd op Jessie Jazz

Dat ze met haar jonge leeftijd mocht meedoen, was voor haar een enorme eer. Helemaal omdat ze dacht dat niemand haar kende. "Ik was in shock", biecht ze op. Het was haar manager die uiteindelijk ervoor zorgde dat ze naar de Filipijnen mocht. "Voor mij was dat een ver-van-mijn-bed-show. Ik woonde eerst in een dorp en toen werd ik ineens Miss Nederland. Ik dacht alleen: waar de hel ben ik in beland? Maar het is allemaal zo leuk en exciting dus ja doe maar.”

Op Koningsdag hoorde ze dat ze definitief bij de laatsten zat. Over haar deelname hoefde ze geen seconde na te denken. "Ik hou wel van dat soort dingen.” Zo deed ze ook al mee aan Boxing Stars. Helaas viel ze wel nét voor de finale af. "Toen was ik zo verdrietig (..) Ik dacht echt dat ik gebakken zat", onthult ze in de podcast.

Monica
Lees ook:
Monica Geuze wil stoppen met vloggen

Het was uiteindelijk haar goede vriend Dio die ervoor zorgde dat ze het eiland moest verlaten. Alhoewel verlaten? Ze kreeg nog een tijdje kans op het verliezerseiland. "Ik dacht dat ik naar huis moest, maar vervolgens kwam er iemand van productie die zei: 'Jessie: je kan nog door.'" Volgens Monica is dit nieuws, want dat betekent dat je eigenlijk een toneelstukje moet opvoeren. “Ik weet niet of ik dit mag vertellen”, begint het model. “Maar er staat wel echt iemand van productie die je direct opvangt dat je nog niet naar huis hoeft. Ik was er toen toch al bijna, dus ik wilde toen door ook."