Ga naar de inhoud
Entertainment

Zangeres Maan heeft een hoofdrol te pakken

Zangeres Maan (22) heeft de hoofdrol ingesproken voor de nieuwe NPO Zappelin-serie Maan en ik. Dat heeft de omroep vrijdag bekendgemaakt. Maan heeft voor de kinderserie, die ontwikkeld is door de bedenker van de Teletubbies, ook een paar liedjes ingezongen.

"Het is net of ik voor mijn kleine neefje een verhaaltje voorlees voor het slapen gaan"

Naast de rol van de vertelster heeft Maan ook een aantal andere stemmen voor de serie ingesproken. "Soms is dat in mijn eigen stem, maar soms ook in een gek, apart stemmetje", vertelt de zangeres, die maar wat graag haar stem voor de kinderserie uit wilde lenen. "Dit is de eerste keer dat ik echt een grote rol inspreek met een andere stem dan mijn eigen, dat is heel leerzaam! Ik werk met mijn stem en daarom vind ik dit superleuk om te doen. Daarnaast is het voor kinderen en ik hou van kinderen. Het is net of ik voor mijn kleine neefje een verhaaltje voorlees voor het slapen gaan."

Zangeres
Lees ook:
Zangeres Maan toont zich van meest kwetsbare kant

Maan en ik gaat over het magische popje Pepi Nana, dat een brief schrijft aan de maan en zo Maanbaby ontmoet. Vanaf dat moment komen alle popjes in het poppenhuis tot leven en beleven ze allerlei avonturen. De serie wordt elke doordeweekse dag 's ochtends op NPO 3 uitgezonden.

Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over