Entertainment

Bridget Maasland laat verjaardag zoontje niet zomaar voorbijgaan

13 september 2019 11:28
Beeld © ANP

Twee violen en een trommel en een fluit... Mees, het zoontje van Bridget Maasland (44), is jarig en de vlaggen hangen uit! En om dat te vieren zet de presentatrice de leukste man in haar leven in het zonnetje.

"De liefste, de leukste, de lolligste, mijn alles!"

Omdat je tegenwoordig natuurlijk niet alleen maar iemand persoonlijk feliciteert, wenst ze haar oogappeltje ook nog eens op Instagram een heel fijne dag. Bij een aantal kiekjes van haar vent schrijft de moeder trots: "Gefeliciteerd lieve Mees, elf jaar! De liefste, de leukste, de lolligste, mijn alles!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland nieuwe presentatrice Hotter than my Daughter

Onder de schattige foto’s stromen de felicitaties voor de jarige binnen. “Gefeliciteerd lieve Mees”, schrijft goede vriendin en ex-collega Olcay Gulsen. Rossana Kluivert wenst iedereen van de familie een “super gezellig dag”. Maar ook Bas Smit en Koos van Plateringen laten een berichtje achter voor de jarige job en zijn moeder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Kinderwens Bridget Maasland nooit helemaal vervuld

Bridget kreeg Mees samen met haar ex Pepijn Padberg, van wie ze in 2009 scheidde. Inmiddels is haar former lover alweer tijden gelukkig met de assistente van Hans Klok. Met haar trouwde hij dan ook deze zomer in het bruisende Las Vegas.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore