Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze wil stoppen met vloggen

Beeld © ANP

Terwijl Monica Geuze (24) in haar podcast Snelle aan de tand voelt, doet ze zelf ook een paar onthullingen. Zo droomt ze niet langer van video's maken, maar wil ze dolgraag de zakenwereld in.

"Ik zie mezelf niet nog superlang video’s maken"

In het gesprek vraagt ze de populaire zanger naar zijn toekomstplannen, maar die kaatst al snel de bal terug naar de YouTube-ster. "Ik wil heel graag deelnemen aan start-ups, als onderdeel van een beginnend bedrijf. Aandelen hebben in een bedrijf en dat dan verkopen", onthult ze een beetje verlegen. Het liefst wel met zo min mogelijk moeite. "Ik hou gewoon van efficiënt werken", zoals ze het zelf zo mooi noemt. "Ik ga niet moeilijk doen al het ook makkelijk kan."

Monica
Lees ook:
Monica Geuze showt eerste beelden Love Island-villa

Daarnaast lijkt het haar wel wat om in vastgoed te zitten. Stiekem is ze daar zelfs al een beetje mee bezig, biecht ze op. "Dat was per toeval, maar ik realiseerde me toen wel van: hé, dit is best een lekkere manier om geld te verdienen.

Mo heeft nog meer dromen. Zo wil ze haar sieradenmerk MEAUXMEAUX - dat ze samen met haar goede vriendin Danique Bosser runt - groter maken. "Ik weet hoe leuk het is om met je beste vriendin te werken", vertelt ze aan Snelle. "Dat vind ik het allerleukste wat er is."

Zara-Lizzy
Lees ook:
Zara-Lizzy niet meer te zien in vlogs Monica Geuze

Met zo veel plannen heeft ze wel minder tijd om video's te maken. Ze ziet zichzelf dan ook niet nog heel lang met een camera rondlopen. "Ik zie mezelf niet nog superlang video’s maken. Op een gegeven moment is dat iets wat steeds meer naar de achtergrond verdwijnt, omdat je andere dingen wil doen.” Goed voorbeeld daarvan is de presentatieklus voor Love Island, waarmee ze deze maand begint.

Maandag 23 september gaat het tweede seizoen van Love Island van start bij Videoland.