Entertainment

André Hazes woont niet meer thuis

12 september 2019 23:26 Aangepast: 13 september 2019 08:13
Beeld © ANP

Het rommelt al een tijdje in de relatie van André Hazes (25) en zijn Monique Westenberg (41). Na een lange tijd van stilte met af en toe wat vage Instagram-berichten, doet de zanger nu eindelijk in Beau zijn verhaal. "Ik ben af en toe een lul", aldus Dré.

“We houden heel veel van elkaar waardoor we elkaar zat zijn. Ik ben eventjes weg thuis" 

De geruchtenmachine over André en Monique draaide de afgelopen weken overuren. Volgens verschillende media zou het over en uit zijn tussen het stel en zou hij het gezellig hebben met Nikkie Plessen. De modeontwerpster en zanger zouden meermaals zoenend zijn gespot tijdens het uitgaan in Amsterdam. De geruchten blijken deels te kloppen onthult de zoon van aan Beau. Zo heeft André inmiddels het huis waar hij samen met Monique en zijn zoontje woont verlaten. Hij vertelt aan Beau: “Ik ben eventjes weg thuis.” 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes deelt bijzondere foto met zoontje

De zanger laat zich verder niet uit of de beslissing definitief is. “We weten het gewoon even niet. Ik vergeet af en toe thuis en die schuld neem ik op me.” De openhartige zanger had eerder relatieproblemen, maar uiteindelijk was er altijd een happy end voor het stel. Ook nu lijkt Dré te hopen op een verzoening: “Ik ben blij dat ik mijn leven met haar mag delen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes blijft vierkant achter Djarno staan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore