Entertainment

Ogenschijnlijk lieve prinses Charlotte heeft deze heftige bijnaam

12 september 2019 17:07 Aangepast: 12 september 2019 17:26
Beeld © ANP

Afgelopen week stond heel de mediawereld op zijn kop. De überschattige prinses Charlotte vertrok naar haar aller eerste dag op school. Maar hoe lief dat kleintje er ook uitziet, blijkbaar is ze veel stoerder en rebelse dan je denkt! De druif wordt op de kleuterschool al 'Warrior Princess' genoemd.

"Ze houdt van boomklimmen en ze is een echte avonturier"

Hoewel de schattige dochter van Kate en William een formele titel heeft, zal ze op school alleen bekend staan als Charlotte Cambridge. Dat betekent dat er geen speciale behandelingen zijn ondanks haar koninklijke status. "De school bagatelliseert het feit dat ze royals op hun registers hebben staan. George wordt hetzelfde behandeld als iedereen anders.  Het enige verschil is dat hij een beschermingsambtenaar bij hem heeft," zegt een mede-ouder tegen Entertainment News. Bovendien zal Charlotte hetzelfde schooluniform zoals elke andere student dragen.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Britse prinses Charlotte voor het eerst naar peperdure school

Dat het prinsesje op de kleuterschool al Warrior Princess wordt genoemd is niet bepaald onterecht. De kleine blijkt namelijk een super stoere meid te zijn. "Het is duidelijk dat ze een prinses is, maar ze is nogal een tomboy", vertelt koninklijk expert Katie Nicholl. "Ze houdt van boomklimmen en ze is een echte avonturier." Het meisje was dan ook "helemaal niet zenuwachtig."

Terwijl Charlotte vandaag met de kleuterschool begint, begint George aan jaar 2 en heeft hij ervoor gezorgd dat zijn jongere zusje volledig op de hoogte is van de do's en don'ts van de voorbereidende school waar de enige regel die telt is vriendelijk zijn. Vriendelijkheid is net zo belangrijk als academische prestaties op de Zuidwest-Londense school, die heeft gezegd dat ze "blij" zijn om Charlotte te verwelkomen. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore