Entertainment

Demi Moore pronkt naakt op cover Harpers Bazaar

12 september 2019 18:14 Aangepast: 13 september 2019 09:27
Beeld © ANP

De 56-jarige actrice Demi Moore staat met een prachtige naaktfoto op de cover van de oktobereditie van het Amerikaanse modetijdschrift Harpers Bazaar. In een openhartig interview vertelt Demi over haar kindertijd, ex-liefdes en haar strijd tegen verslavingen.

"Sinds ik nuchter ben, mis ik niets meer van mijn leven"

Op de coverfoto heeft Demi niets anders aan, of op, dan een grote roze hoed en een diamanten armbandje. In het blad vertelt Demi openhartig over de periode dat zij een relatie had met Ashton Kutcher, die vijftien jaar jonger is. Zo werd ze regelmatig oma genoemd en onthult ze een miskraam te hebben gehad in die periode. Demi en Ashton waren van 2005 tot 2013 bij elkaar.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Rumer Willis neemt het op voor moeder Demi Moore

In de jaren '80 gaat het minder goed met Demi. Uiteindelijk gaat ze naar een afkickkliniek om behandeld te worden voor een alcohol- en drugsverslaving. De actrice kijkt al met al positief terug op de behandelperiode. "Sinds ik nuchter ben, mis ik niets meer van mijn leven en alles wat er zich in afspeelt. Ik ben er nu dan ook zeker van dat ik niets meer wil missen en nuchter wil blijven."

Een andere belangrijke reden om nuchter te worden, waren haar dochters: Rumer (31), Scout (28) en Tallulah (25). "Mijn dochters hebben mij geholpen met het verbreken van de negatieve cyclus waar ik in zat. Daar ben ik ze erg dankbaar voor."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Demi Moore: ik was erg zelfdestructief

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`