Entertainment

Wow! Zo veel verdient NikkieTutorials per post op Instagram

12 september 2019 12:06 Aangepast: 12 september 2019 13:23
Beeld © Getty Images

Wil je als merk terechtkomen op de Instagram van NikkieTutorials (25)? Dan moet je flink in de buidel tasten. De YouTuber krijgt namelijk tienduizenden euro's voor slechts één post. Om over alle gratis producten maar te zwijgen.

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, timmert hard aan de weg. De Nederlandse beautygoeroe heeft al de grootste sterren in haar video's gehad, zoals Kim Kardashian, Ashley Graham en Jessie J. Intussen is ze met haar 12.5 miljoen 'glow babies' zelf ook een echte celeb aan het worden. Niet zo gek dus dat ze op een lijst van de rijksten der Instagram is terechtgekomen.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Nikkie de Jager doet een boekje open over verloving

Volgens de Instagram-tool Hopper hoort ze in de categorie 'beauty' op de vierde plek. Enkel Huda Kattan, James Charles en Jeffree Starr verdienen meer dan' onze' Nikkie. Maar wat vangt dat nou, als nummer vier van de wereld? Nou, zo'n 29.600 dollar, wat omgerekend ongeveer 26.800 euro is. Wauw! Toch is dit niets in vergelijking met de nummer één: Huda Kattan. Zij verdient 91.300 dollar per post. Over lekker cashen gesproken...

Al komt het niet in de buurt van Kylie Jenner. Met haar bijna 140 miljoen volgers krijgt ze 1.2 miljoen(!) dollar per post. Onze Nikkie staat daar 'slechts' op plek 62.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

YouTuber NikkieTutorials ambassadeur nieuwe award Televizier Gala

Gelukkig is de beautyjunkie altijd heel erg open naar haar volgers en heeft ze er nooit een geheim gemaakt van waar ze wel of geen geld voor krijgt. Transparantie staat bij de make-up artist centraal. Ze heeft er zelfs een heel eigen systeem voor bedacht, met icoontjes. En dat is misschien wel het geheim achter haar succes: eerlijkheid.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van