Entertainment

Nieuwe gezichten in vierde seizoen Fargo

12 september 2019 03:39 Aangepast: 12 september 2019 07:56
Beeld © Getty Images

Emmywinnares Uzo Aduba heeft een grote rol in het komende, vierde seizoen van serie Fargo. Wie de actrice in de misdaadserie gaat spelen, is volgens Deadline nog niet bekend.

Uzo Aduba is vooral bekend van Orange Is The New Black, waarin ze Suzanne 'Crazy Eyes' Warren speelt. Voor die rol won ze twee Emmy's, een Critics' Choice Award en vijf SAG Awards.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Chris Rock toegevoegd aan cast Fargo

Eerder werd al aangekondigd dat Chris Rock een van de hoofdrollen heeft in het vierde seizoen van Fargo. Ook Jack Huston, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jessie Buckley en Jeremie Harris zijn te zien in de komende reeks van de show.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Fargo wint Golden Globes voor serie en acteur

Fargo is een anthologieserie, wat betekent dat elk seizoen een nieuw verhaal vertelt met een nieuwe cast, andere personages en in verschillende tijdperken. Zo vond het eerste seizoen, met Billy Bob Thornton en Martin Freeman, plaats in 2006. Voor de tweede reeks, met Kirsten Dunst en Jesse Plemons, gingen de makers terug naar 1979 en het derde seizoen speelde zich af in 2010. Daarin had Ewan McGregor de hoofdrol.

De komende reeks gaat over de strijd tussen twee criminele families in het Kansas City van 1950.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore