Roddelen maar: Temptation Gossip 2019

Fabrizio vertelt de waarheid over vreemdgaan met Julia

13 september 2019 08:47 Aangepast: 13 september 2019 11:59
Beeld © RTL Boulevard/Videoland

Er is veel te doen geweest rondom Fabrizio (27) en Pommeline (25) gedurende hun deelname aan Temptation Island VIPS. Halverwege het seizoen was het al duidelijk dat hun relatie geen stand hield. Inmiddels is de verloving verbroken, maar werken ze nog wel samen. Aan Ferry Doedens vertelt Fabrizio waar het allemaal mis is gegaan toen ze terugkwamen in België.

"Uiteindelijk heb ik dan toch stiekem afgesproken met Julia. Ik heb dat heel lang verzwegen"

Het ultieme Temptation-stel heeft het altaar niet gehaald. Fabrizio en Pommeline hebben na hun deelname aan het programma een punt achter hun relatie gezet. De blondine is zelfs al zover gegaan om haar tatoeage van haar ex-vriend te laten weg laseren. De tatoeëerder weet maar al te goed waarom dat is. "Confronterend", vindt Fabrizio. "Ik besef nu pas, maanden later, wat ik haar heb aangedaan." Na Temptation Island VIPS bleef het heel gezellig met verleidster Julia. Iets wat voor Pommeline reden was voor argwaan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Channah verklapt naam van haar kindje

"Pommeline kan jaloers zijn, jazeker", verklaart Fabrizio. Maar zelf kon 'ie er ook wat van en na hun tweede Temptation-avontuur wilde hij meer vrijheid. En volgens hem heeft dat "uiteindelijk voor de breuk gezorgd." Zijn band met Julia kon hij niet tegenhouden, ook al wist hij dat zijn vriendin dat niet leuk vond. "Hoe mooi het ook is geweest, het is er niet meer", vertelt hij over zijn ex Pom. "Niet alleen haar wereld stortte in, maar ook die van mij (...) Maar ik had er schijt aan op dat moment." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore