Entertainment

Temptation-Channah verklapt naam van haar kindje

11 september 2019 14:13
Beeld © Instagram @channahkoerten

Temptation Island-deelnemers Channah en Quentin weten - ondanks hun vroegtijdige exit - nog altijd de spotlights op zich te vestigen. Ook nu weer weet het stel iedereens aandacht vast te houden door alvast een klein detail over hun toekomstige kindje te delen: de babynaam!

"Kunnen jullie de naam van de baby raden?"

De aanstaande moeder deelt haar zwangerschap stap voor stap met haar volgers. Het kiezen van een babynaam is natuurlijk een grote beslissing, en daarom keert Channah naar Instagram. Maar niet voor advies, de naam staat namelijk al vast, maar voor een kleine teaser. "Kunnen jullie de naam van de baby raden?", vraagt ze aan haar fans. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Is dit het bewijs dat Channah en Quentin weer een item zijn?

Wel geeft ze hen een duwtje in de goede richting: "Je kan de eerste letter zien in de ring..." Al snel beginnen haar volgers dan ook in het wilde weg te raden. "Temptation?", oppert iemand. Een ander lijkt het ook te weten: "Ik denk dat jullie de baby gaan vernoemen naar Thomas." Ook "Thyrone" komt vaak voor.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Channah en Quentin onthullen geslacht van baby

De twee moesten het programma al na een paar afleveringen verlaten vanwege hun zwangerschap en besloten daarna al snel dat het op romantisch vlak voorbij was tussen hen. Nu lijkt het erop dat de vonk weer is overgeslagen en dat ze elkaar, na een korte break, opnieuw hebben gevonden. "Wat er ook gebeurt tussen ons, ik zal je altijd steunen. Ik kan niet wachten ons kleine prinsje te ontmoeten", schreef Quentin afgelopen week bij een foto van zijn lief op de gram.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Huh? Is Temptation-Roger verloofd?

Hoewel de zwangerschap voor Channah als een verrassing kwam, is ze er vooral heel blij mee. En gelukkig heeft ze geen last van kwaaltjes. In een aflevering van Temptation Gossip vertelt ze openhartig over haar toekomstplannen en hoe ze het moederschap voor zich ziet. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore