Entertainment

Kylie Jenner gaat grote zus Kim achterna: naakt in de Playboy

10 september 2019 17:01
Beeld © Getty Images

Kim Kardashian (38) heeft haar kleine zusje Kylie Jenner (22) de fijne kneepjes van het influencer-vak goed geleerd. De jongste van de familie gaat haar grote zus namelijk achterna en poseert óók naakt voor de Amerikaanse Playboy.

"Wanneer Houston samensmelt met Los Angeles"

Het fameuze achterwerk van Kylie schittert in de eerste beelden van haar Playboy-shoot. Op Instagram kondigt zowel het blad als de reality-ster aan dat er "binnenkort" een cover van haar komt. De brunette zal samen met haar lief Travis Scott (28) op de cover te zien zijn. "Wanneer Houston samensmelt met Los Angeles", schrijft Kylie bij het onthullende kiekje. Hiermee doelt ze op de thuisstad van haar vriend en die van haarzelf. 

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner doneert flinke smak geld aan vrouwenbeweging

Kylie is niet de eerste van de KarJenner-familie die uit de kleren gaat. De zussen staan zelfs bekend om hun naaktkiekjes. Kim was de eerste die zich blootgaf, te beginnen met haar beruchte sekstape en met haar eigen Playboy-cover. De Keeping Up With the Kardashians-camera's legden in 2007 alles vast voor de show. Ook moeder en manager Kris Jenner (63) liet zich toen op de gevoelige plaat vastleggen, gedrapeerd in een Amerikaanse vlag. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore